Durant més de 35 anys, més de 3.000 empreses com la teva han confiat i segueixen confiant en nosaltres

Modulable, adaptable i també disponible sense subscripcions.

Modulable perquè pots escollir les funcionalitats que realment necessites.

Adaptable perquè configurem l’aplicació per a que cobreixi les particularitats de la teva empresa.

Disponible sense subscripcions, ja que si la teva empresa disposa d’una infraestructura informàtica pròpia, no té per què pagar cada mes per fer servir el software.
Explora totes les funcionalitats!

Calendari i planificador d'horaris i torns

Crea horaris, calendaris i torns de treball i assigna’ls fàcilment als treballadors: intensius, partits, flexibles, oberts, corre-torns, etc. No importa quin tipus d’horaris tingueu a la teva empresa.

Múltiples maneres de fitxar

Fitxa des del mòbil o tablet, des de casa amb un ordinador, o presencialment a l’oficina amb rellotges de fitxar per targeta RFID, lectura d’empremta dactilar o reconeixement facial per infrarrojos.

Regles per comptabilitzar les hores treballades

Crea regles que et permetin comptabilitzar i valorar les hores treballades en funció de franges horàries, plusos diaris, o particularitats de l’empleat (per exemple, una discapacitat). Pots inclús limitar les hores i assignar-hi un preu per fer un càlcul estimat de la nòmina.

Automatització d'informes i exportacions

Crea tasques automàtiques que enviïn als treballadors un resum mensual en PDF dels seus fitxatges i les hores treballades, exporta fitxers CSV per explotar les dades amb Excel, o integra amb eines com Microsoft PowerBI ®.

Protegeix-te d’una Inspecció de Treball

Numa proporciona la informació que Inspecció de Treball sol·licita en les seves inspeccions. A més, pots configurar tots els informes per afegir o treure informació en funció dels requisits que se sol·licitin en cada cas.

Llegeix aquest cas real d'inspecció
Protegeix-te d'una Inspecció de Treball

Oblida les subscripcions i no paguis cada mes per fer servir un software de control horari

Ets lliure d’escollir si vols pagar cada mes per fer servir Numa en el nostre núvol o comprar-lo per instal·lar-lo en la infraestructura informàtica de la teva empresa. Fes servir el nostre software sense límits, sense permanències, i sense tèmer per canvis de preu de les quotes en el futur.

Mira els packs econòmics disponibles
Oblida les subscripcions i no paguis cada mes per fer servir un software de control horari

Prefereixes llogar el software al nostre núvol?

Si prefereixes la subscripció a la compra del software, Numa també es troba disponibleal nostre núvol des de 21€/mes + IVA (10 empleats). A més, si més endavant prefereixes comprar el software per instal·lar-lo al teu núvol o servidor, et traspassem les dades per a que puguis seguir fent servir l’aplicació sense problemes.

Prefereixes llogar el software al nostre núvol?

Deixa de fer servir eines que no fan el que necessites

Potser ja estàs fent servir un software de control horari amb què has de fer correccions manuals sobre els resultats obtinguts. Numa és altament configurable i s’ajusta com un guant a les necessitats de la teva empresa, permetent inclús crear comptadors a mida per obtenir automàticament càlculs que ara estàs fent manualment.

Explora totes les funcionalitats de Numa
Deixa de fer servir eines que no fan el que necessites

Tu decideixes si vols contractar o no un servei de suport

Totes les nostres solucions de compra venen amb un període de diversos mesos de suport GRATIS. Un cop exhaurit el període, tu decideixes si vols prolongar el servei. Disposem de diversos contractes que permeten, per exemple, resoldre dubtes sobre el funcionament de l’aplicació, formar el personal nou de RRHH o cobrir reparacions en cas de disposar de màquines de fitxar.

Tu decideixes si vols contractar o no un servei de suport

La garantia de més de 35 anys d’experiència

No som una startup. Portem més de 35 anys d’experiència desenvolupant sistemes de control horari, cosa que ens ha proporcionat una sòlida base de coneixement per oferir un producte que s’adapta a la realitat de cada empresa.

La garantia de més de 35 anys d'experiència

Empreses como la teva confien en nosaltres des de fa anys

Integracions i modificacions a mida

Vols connectar l’aplicació amb altres software de Nòmina o ERP? Cap problema. No només fem integracions sinó també modificacions a mida per a que Numa s’adapti encara més a les teves necessitats.

call to action

Tens dubtes?

T’acompanyem en el procés d’escollir la solució de control horari que més et convingui i de formar-te per començar a fer-la servir.

Contacta amb nosaltres