Solucions de control horari, presència i accés per a la teva empresa

Et permet crear, planificar i verificar el compliment dels horaris dels teus empleats. Podràs conèixer les hores treballades, extres, retards o absències; programar vacances i gestionar incidències. Comprova ara les característiques dels nostres programes i rellotges de fitxar.

T’informa d’on es troben els empleats dins l’empresa en tot moment, qui està present o absent i per quant de temps. Et permet controlar l’aforament d’una sala i, en situacions d’emergència, pot crear una llista d’empleats segons el punt de trobada que tinguin assignat.

Et dóna la possibilitat de restringir l’accés físic de persones a determinades àrees de la teva empresa, conèixer qui hi ha entrat o n’ha sortit i quan. Aprofita els avantatges de seguretat que aporten les tecnologies de reconeixement facial i d’empremta dactilar.

Fes el seguiment dels processos productius que es realitzen a la teva empresa: controla el temps invertit en cada tasca i valora els materials i costos associats, així com les quantitats fabricades i rebutjades. Automatitza totes aquestes activitats amb una de les nostres solucions.