Signatura digital de documents

Permet els treballadors signar digitalment documents d’empresa com contractes, nòmines o altra documentació que requereixi d’una aprovació explícita del seu contingut.

Envia als treballadors recordatoris per a que signin els documents des del portal de l’empleat, i obtingues un avís quan algú signi el document.

Accedeix al registre de signatures per saber qui ha signat un document i qui no.

Signatura digital de documents

Múltiples modalitats de signatura

Cada document pot configurar-se amb diferents tipus de signatura segons requereixi cada cas.

Signatura per aprovació simple

La forma més senzilla de signar

Els treballadors només han d’indicar que han llegit i acceptat el document fent clic sobre un botó i entrant la seva contrasenya d’inici de sessió. No es crearà cap versió signada del document original; només quedarà un registre temporal de l’acceptació.

Dibuix de la signatura

Incrustació de la signatura en documents PDF

Els treballadors han de dibuixar la signatura (amb el dit des del mòbil, o amb una tauleta de signatura des d’un PC) i aquesta s’incrustarà en el document PDF amb el seu nom i la data/hora de la signatura.

Certificat digital

Autèntica signatura digital de documents PDF

Els treballadors han d’indicar que han llegit i acceptat el document fent clic sobre un botó i entrant la seva contrasenya. El document serà signat amb el certificat digital de l’empleat emès per Numa, i un text amb el nom de l’empleat i la data/hora de la signatura s’incrustarà en el document.

Dibuix de la signatura + Certificat digital

La modalitat més completa de signatura digital

Combina el dibuix de la signatura per part del treballador i la signatura mitjançant el seu certificat digital emès per Numa.

Registre de signatures

Qui ha signat el document?

Coneix en tot moment quins treballadors han signat o no un determinat document accedint al registre de signatures. Podràs accedir directament al document signat per cada treballador i exportar el registre a PDF o CSV.

Registre de signatures
Recordatoris per signar els documents

Recordatoris per signar els documents

Has de signar aquest document!

Configura la periodicitat i el nombre d’avisos per email que els treballadors rebran per recordar-los que han de signar un determinat document.

Avís a RRHH quan algú signi un document

Algú ha signat aquest document!

Cada usuari de l’aplicació amb permís per gestionar la signatura digital dels documents pot sol·licitar que se l’avisi quan algun treballador signi un determinat document.

Avís a RRHH quan algú signi un document

El sistema de signatura digital de documents més fàcil de fer servir

Demana ja una demo!