Rellotges/Màquines de fitxar i teletreball amb fitxatge remot

El software de control horari Numa permet als treballadors fitxar des d’un mòbil, tablet, ordinador o en un rellotge de fitxar instal·lat en el centre de treball.

Tant els empleats que treballin presencialment com en teletreball podran indicar el seu inici, interrupcions i final de la jornada laboral.

Rellotges/Màquines de fitxar i teletreball amb fitxatge remot

Rellotges de fitxar

El sistema per fitxar a la feina de manera presencial més fiable

Minimitzen l’oblit de fitxar

A l’instal·lar-se en llocs de pas dels centres de treball, els rellotges de fitxar minimitzen la probabilitat que els treballadors s’oblidin de fitxar, de manera que es redueixen els errors en el càlcul de les hores treballades a causa d’aquest motiu.

Garanteixen la privacitat dels treballadors

Les màquines de fitxar són eines que es fan servir en el context laboral. No és necessari que els treballadors instal·lin en els seus mòbils personals cap app de fitxar intrusiva per registrar la jornada.

Emmagatzemen els marcatges de manera autònoma

No depenen d’una connexió de xarxa. Amb les app per a mòbils, de vegades, per falta de cobertura o per errors en els servidors, poden no enregistrar marcatges. Els rellotges de fitxar, en canvi, emmagatzemen els marcatges fins que una aplicació els llegeixi, sigui a través de xarxa o descarregant-los en una memòria USB.

Permeten accionar panys elèctrics per al control d’accés

Les màquines de fitxar, a més de registrar la jornada, poden controlar l’accés de persones a diferents recintes de l’empresa segons unes regles d’accés programables. Aquestes determinaran quines persones i en quin moment tindran permès l’accés, accionant un pany, un torniquet o una barrera.

Múltiples mètodes per fitxar les entrades i sortides

Els treballadors poden iniciar, interrompre o finalitzar la jornada de treball des de diferents dispositius, tant de manera presencial com en teletreball.

Des de mòbil, tablet o ordinador

Tant els treballadors que teletreballin, com aquells que facin tasques per a l’empresa de manera itinerant (instal·ladores, comercials, etc…), poden fitxar des d’un mòbil, tablet o ordinador. Aquesta opció, per descomptat, també és possible quan treballen presencialment a la mateixa oficina. Veure packs econòmics

Rellotge de fitxar per targetes RFID i/o empremta dactilar

Permet la identificació per targeta RFID i/o per reconeixement de l’empremta dactilar, mitjançant el qual s’evita que un treballador pugui fitxar per un altre. Són molt fiables i permeten enregistrar més d’una empremta per a que, en cas que es faci una ferida en un dit, el treballador pugui seguir fitxant amb un altre. Veure packs econòmics

Rellotge de fitxar per targetes RFID i/o reconeixement facial

Permet la identificació per targeta RFID o per reconeixement facial, mitjançant el qual s’evita que un treballador pugui fitxar per un altre. Amb el seu sistema òptic dual per infrarrojos, evita que es pugui fer servir una fotografia per burlar el sistema i funciona amb diferents condicions de llum ambient. Ideal en entorns on es prefereixi minimitzar el contacte físic amb el dispositiu. Veure packs econòmics

Lector d’empremtes d’escriptori

Permet fitxar amb empremta dactilar des d’un ordinador gràcies al lector d’empremtes USB. També permet capturar les empremtes de nous empleats per incorporar-les al sistema de control horari.

Ampliació de punts de fitxatge

Permeten ampliar la instal·lació de punts per fitxar, ja sigui per registrar la jornada laboral en el context del control horari, o per accionar un pany elèctric, torniquet o barrera en el context del control d’accessos.

Apostem per la fabricació pròpia

A Imesd dissenyem i fabriquem les nostres pròpies màquines de fitxar per tres motius:

  • Oferim als nostres clients solucions completes de màquines de fitxar i software de control horari i presència que funcionen sense fisures. La nostra competència normalment només ofereix producte importat i adapta el seu software per a que funcioni amb ell.
  • El nostre producte depèn de nosaltres, no d’un tercer, per la qual cosa els nostres temps de resposta davant d’avaries són més curts que els de la competència.
  • Podem adaptar el producte a les necessitats particulars dels nostres clients, implementant característiques requerides per la pròpia empresa o per requeriments legals de cada país.

Només subministrem producte importat quan és necessari satisfer pressupostos més ajustats.

Apostem per la fabricació pròpia

Comença a registrar la jornada laboral de manera fàcil i eficient

T’ajudem a escollir el sistema o màquina de fitxar que més li convingui a la teva empresa
Contacta amb nosaltres