Calendari i planificador de torns

Horaris molt configurables que et permeten comptar les hores classificant-les segons múltiples criteris: normals, extres, pauses, retards, absències, nocturnitat, etc.

Plantilles de calendaris amb què podràs definir assignacions generals d’horaris i tipus de dia (laborable, festiu o vacances) que es repeteixen anualment. Oblida’t de programar els horaris cada any!

Planificador: l’eina que et permetrà veure d’un cop d’ull la programació horària dels treballadors d’un equip i la cobertura del lloc de treball.

Calendari i planificador de torns
Calendari i planificador de torns
Calendari i planificador de torns

Potent editor d’horaris

L’editor d’horaris et dona total llibertat a l’hora de comptar les hores d’una jornada de treball, adaptant-se totalment de les necessitats de la teva empresa. Pots crear horaris intensius, partits, amb flexibilitat, o totalment oberts. També pots forçar pauses que, per conveni, els teus treballadors estiguin obligats a fer, i a crear les teves pròpies regles per classificar les hores treballades segons siguin extres, nocturnes, amb o sense arrodoniments, etc…

Potent editor d'horaris
Plantilles de calendaris

Plantilles de calendaris

Crea plantilles de calendaris que evitaran que cada any hagis de replanificar els horaris i els dies festius o dies de vacances comuns a tota o a una part de l’empresa. Mitjançant regles avançades podràs indicar que certs patrons es repeteixin periòdicament i de manera indefinida al llarg dels anys.

Un planificador tot en un

El planificador és una eina que et permet veure en una mateixa pantalla tota la informació de control horari d’un equip de treballadors. Podràs veure d’un cop d’ull i per a un període, qui està de baixa o de vacances, qui té un determinat horari, i si es compleixen uns mínims de cobertura diària (gent present) en l’equip.

Un planificador tot en un

Estalvia temps en la planificació dels horaris de la teva plantilla

I oblida’t de treballar amb fulls d’Excel o en paper
Demana ja una demo!