Automatització d’informes i avisos de control horari

Automatitza l’enviament d’informes, l’exportació de dades i els avisos de control horari.

Envia cada final de mes i a tots els treballadors un informe de les seves entrades i sortides, així com les hores treballades.

Notifica de manera automàtica els treballadors quan s’oblidin de fitxar, amb la finalitat que corregeixin la situació.

Automatització d'informes i avisos de control horari

Deixa que Numa treballi per tu

Amb les diferents automatitzacions de Numa, no hauràs de preocupar-te de generar els informes de seguiment ni comprovar si hi ha errors amb els marcatges de les entrades i les sortides del personal.

Programació periòdica

Cada minut, diàriament, setmanalment o mensualment.

Pots definir diverses maneres de perioditzar una mateixa tasca automàtica. Per exemple: cada dia a una determinada hora, o cada cert dia de cada mes. O bé pots indicar simplement una data i hora absolutes (no repetibles).

Matingues informats els treballadors

Envia’ls informació a la que han de tenir accés per llei

Si no vols implementar un portal de l’empleat però vols mantenir informats els teus treballadors sobre el seu registre de la jornada laboral, només has de programar una tasca que els enviï per email, i de manera periòdica, un informe dels marcatges.

Detecció automàtica d’errors

Deixa que Numa comprovi cada dia si hi ha errors en els marcatges

Disposar d’un registre de la jornada sense errors és molt important per complir la llei i per a que l’aplicació calculi correctament les hores treballades. Amb l’automatització rebràs un avís quan els produeixin situacions anòmales que hagin de solucionar-se.

Connecta amb altres aplicacions

Accedeix a les dades de control horari des del teu ERP

L’automatització d’informes permet exportar les dades a fitxers CSV en un directori, o bé en una taula en BBDD. Així, el teu ERP preferit o qualsevol altra aplicació podrà explotar les dades de control horari generades per Numa.

Automatitza el control horari amb Numa

Demana ja una demo!