Portal de l’empleat

Des del portal de l’empleat de Numa, els treballadors poden realitzar diverses operacions en funció dels permisos que tinguin definits, com per exemple: fitxar, consultar les seves entrades i sortides, demanar dies de vacances o comunicar visites mèdiques, consultar documents i publicacions d’empresa, etc…

Portal de l'empleat

Portal 100% web,
sense apps intrusives

Els treballadors poden oposar-se a instal·lar en el seu telèfon mòbil personal una app d’empresa. No obstant, el portal web de Numa és accessible des de qualsevol navegador d’Internet compatible i s’adapta a la perfecció a la resolució de pantalla de qualsevol mòbil, tablet o ordinador.

Garanteix la privacitat

Les apps de control horari instal·lables poden fer-se servir pel proveïdor per obtenir dades de l’usuari de l’aplicació, a més que fan servir recursos com memòria i espai d’emmagatzematge. Les apps web, en canvi, no són tan intrusives ni gasten recursos del dispositiu quan no es fan servir.

Sense problemes de compatibilitat

Les apps de control horari instal·lables acostumen a tenir problemes de compatibilitat amb diferents versions dels sistemes operatius, i de vegades poden obligar a la compra de dispositius més moderns. En canvi, les apps web tenen molts menys problemes de compatibilitat i poden funcionar durant tot el cicle de vida útil del dispositiu.

Fitxatge remot i consulta d’informació

Des de la pantalla d’inici, els treballadors poden fitxar de manera remota i, a més, poden veure un resum de l’estat de les vacances, les hores treballades i absències de l’últim mes, i la programació horària de la setmana.

Fitxatge remot i consulta d'informació
Mur de notes

Mur de notes

El mur de notes permet enviar a un conjunt configurable de treballadors publicacions de caràcter informatiu, amb possibilitat d’adjuntar fitxers i de definir la caducitat de les mateixes (data en què s’esborraran automàticament), la prioritat o el color.

Consulta de marcatges realitzats

La llei obliga a les empreses a facilitar l’accés del registre de la jornada laboral als treballadors. A través del portal de l’empleat, els treballadors podran consultar els seus marcatges sense haver de realitzar cap sol·licitud d’informació al departament de RRHH.

Consulta de marcatges realitzats
Consulta de l'agenda d'horaris i vacances

Consulta de l’agenda d’horaris i vacances

L’agenda del treballador permet que aquest pugui consultar el pla de treball de qualsevol mes, així com els dies programats de vacances i els períodes de baixa que hagi tingut al llarg de l’any.

Petició de canvis d’horari, dies de vacances i altres sol·licituds

El portal de l’empleat permet automatitzar el procés de petició i validació de canvis d’horari, sol·licitud de dies de vacances, hores lliures, baixes mèdiques, etc, facilitant així la gestió dels treballadors per part del departament de RRHH.

Petició de canvis d'horari, dies de vacances i altres sol·licituds
Consulta de documents públics i privats

Consulta de documents públics i privats

Els documents carregats a l’aplicació mitjançant el gestor documental poden consultar-se i descarregar-se en el portal de l’empleat. Nòmines, informació legal, normatives internes o qualsevol altre document pot estar fàcilment a l’abast dels treballadors.

Consulta i actualització de dades personals

Si disposen de permís per fer-ho, els treballadors poden consultar i/o modificar dades personals, alliberant el departament de RRHH de realitzar aquesta tasca.

Consulta i actualització de dades personals

Proporciona als teus treballadors una manera fàcil d’accedir a la seva informació

Estalviaràs molt de temps al no haver de gestionar les seves peticions
Demana ja una demo!