Qualitat i fiabilitat: Imesd i els seus més de 30 anys d'excel·lència en el control horari
27 de juny de 2024 | 5 minuts de lectura

Qualitat i fiabilitat: Imesd i els seus més de 30 anys d'excel·lència en el control horari

En un món on la tecnologia evoluciona a un ritme vertiginós, és estrany trobar dispositius que no només resisteixin el pas del temps, sinó que continuïn funcionant eficientment després de dècades d’ús. Imesd, una empresa líder en la fabricació de programari i rellotges de control horari, s’enorgulleix d’oferir productes d’una qualitat excepcional que són testimonis de fiabilitat i durabilitat. Un testimoni recent d’aquesta excel·lència és el retorn a les nostres instal·lacions d’un equip que ha estat en funcionament durant 30 anys i que ara requereix una petita reparació. Aquest esdeveniment ens brinda l’oportunitat de reflexionar sobre els valors fonamentals que han guiat Imesd al llarg dels anys i que continuen posicionant-nos com a referents al sector.

Rellotge de fitxar CP-90, fabricat el 1993 i encara operatiu el 2024

Història d’Imesd

Des de la seva fundació, Imesd ha estat compromesa amb la creació de solucions tecnològiques innovadores que satisfacin les necessitats canviants de les empreses pel que fa a la gestió del temps i l’assistència. La nostra missió ha estat sempre proporcionar eines que no només siguin eficients i fàcils de fer servir, sinó que també siguin extremadament fiables. Aquesta dedicació a la qualitat ha estat la pedra angular del nostre èxit i la raó per la qual els nostres clients confien en nosaltres any rere any.

Filosofia de qualitat i fiabilitat

La longevitat dels nostres productes no és pas fruit de l’atzar. A Imesd, cada etapa del procés de fabricació està dissenyada amb molta cura per garantir la màxima qualitat. Des de la selecció de materials fins a les proves finals dels dispositius, cada pas el supervisa un equip d’experts compromesos amb l’excel·lència. Aquesta atenció al detall és el que permet que els nostres productes ofereixin un rendiment superior durant dècades.

Servei tècnic: un pilar fonamental

L´excel·lència dels nostres productes va de la mà amb un servei tècnic de primera classe. A Imesd, entenem que la tecnologia, per robusta que sigui, pot necessitar manteniment o reparacions ocasionals. Per això, hem desenvolupat un servei tècnic que es caracteritza per la seva rapidesa, eficiència i atenció al client.

Diagnòstic i reparació

El nostre equip de servei tècnic està format per experts amb anys d’experiència en la reparació i el manteniment de dispositius de control horari. Quan rebem un equip per a reparació, comencem amb un diagnòstic exhaustiu per identificar qualsevol problema. Utilitzem eines avançades per detectar errors i determinar la millor solució possible.

Rapidesa i eficiència

Sabem que el temps és un recurs valuós pels nostres clients. Per això, ens esforcem per fer les reparacions de manera ràpida i eficient. El nostre objectiu és minimitzar el temps d’inactivitat i tornar l’equip en perfectes condicions el més aviat possible. En el cas de l’equip de 30 anys que recentment ens va arribar per reparar, hem aplicat el mateix nivell de cura i precisió que fem servir a qualsevol altre dispositiu, assegurant que torni a funcionar com a nou.

Atenció personalitzada

Cada client és únic, i a Imesd creiem oferir una atenció personalitzada que s’ajusti a les necessitats específiques de cadascú. Els nostres tècnics estan disponibles per respondre qualsevol pregunta i proporcionar assessorament sobre el manteniment i ús òptim dels nostres productes. Aquest enfocament personalitzat ens permet construir relacions duradores amb els nostres clients, basades en la confiança i la satisfacció mútua.

Innovació contínua

Tot i que ens sentim orgullosos de la durabilitat dels nostres productes, també reconeixem la importància de la innovació. La tecnologia està en evolució constant, ia Imesd ens esforcem per estar a l’avantguarda d’aquests canvis. Estem contínuament invertint en investigació i desenvolupament per millorar les nostres solucions existents i desenvolupar noves tecnologies que satisfacin les necessitats futures dels nostres clients.

Desenvolupament de programari

El nostre equip de desenvolupament de programari treballa incansablement per millorar les funcionalitats i la usabilitat de les nostres aplicacions. Escoltem els suggeriments i comentaris dels nostres clients per implementar millores que realment facin una diferència al seu dia a dia. El nostre programari no només és intuïtiu i fàcil d’usar, sinó que també és altament adaptable, permetent integracions amb altres sistemes empresarials per a una gestió del temps encara més eficient.

Noves tecnologies en rellotges de control horari

Pel que fa als nostres rellotges de control horari, estem explorant contínuament noves tecnologies que poden afegir valor als nostres productes. Això inclou el desenvolupament de dispositius amb connectivitat avançada, capacitats biomètriques i funcionalitats addicionals que facilitin la gestió del temps i lassistència. El nostre objectiu és proporcionar eines que no només compleixin els estàndards actuals, sinó que també estiguin preparades per als desafiaments futurs.

Mirant cap al futur

L’arribada d’un dispositiu de control horari després de 30 anys de servei per a la reparació no només és un testimoni de la qualitat i durabilitat dels nostres productes, sinó també un recordatori de la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres. Aquest esdeveniment ens inspira a continuar millorant ia continuar oferint solucions que resisteixin la prova del temps.

A Imesd, estem compromesos a mantenir els nostres alts estàndards de qualitat, a proporcionar un servei tècnic excepcional ia innovar contínuament per satisfer les necessitats canviants dels nostres clients. A mesura que avancem cap al futur, seguim dedicats a la creació de productes que no només compleixin les expectatives dels nostres clients, sinó que les superin, establint nous estàndards en el control horari i la gestió del temps.