Imesd llança Numa: el control horari i presència en el núvol
14 de març de 2019 | 2 minuts de lectura

Imesd llança Numa: el control horari i presència en el núvol

Imesd acaba d’anunciar el llançament de Numa, una aplicació de control horari i presència en el núvol, tot i que també està disponible en modalitat de compra per a que pugui instal·lar-se en la infraestructura informàtica de qualsevol empresa. Amb aquest salt tecnològic, Imesd busca cobrir una demanda cada vegada més gran d’un programari per a controlar les hores treballades (ordinàries i extres) i l’absentisme del personal de les empreses, amb les característiques pròpies d’un servei en el núvol, entre les quals destaquen:

  • Sense inversions: les empreses passen d’un model de “compra” del programari a un model de “lloguer”. I no només el programari: els rellotges de fitxar necessaris perquè els empleats indiquin les entrades i sortides també s’utilitzen en règim de lloguer. Tot això evita haver de realitzar elevades inversions per adquirir un sistema complet de control horari.
  • Sense manteniment i amb actualitzacions: les empreses no han d’invertir recursos humans ni tecnològics per mantenir l’aplicació (per exemple, reinstal·lar, fer còpies de seguretat, etc …), i a més, es beneficien de totes les actualitzacions que al llarg del temps es publiquin per millorar l’aplicació.
  • Flexibilitat i mobilitat: l’aplicació pot adaptar-se a les necessitats de l’empresa fàcilment a mesura que vagin sorgint, contractant noves funcionalitats o redimensionant els recursos inicialment contractats (per exemple, augmentar el nombre d’empleats) . D’altra banda, en ser una aplicació en el núvol, s’hi pot accedir a través d’Internet des de qualsevol lloc del món, simplement utilitzant un navegador.
  • Fiabilitat i seguretat: l’aplicació es troba allotjada en centres de dades que garanteixen una alta fiabilitat, oferint qualitats de servei que permeten que l’aplicació es trobi pràcticament disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, de manera ininterrompuda. A més, es realitzen de manera diària còpies de seguretat, de manera que davant d’una situació d’emergència es poden restablir les dades i continuar treballant amb l’aplicació en qüestió d’hores.

Nova tecnologia, mateixa filosofia

Imesd desenvolupa programari de control horari i presència des de 1988. Aquesta llarga experiència en el sector ha establert les bases per al desenvolupament de Numa. Les empreses que contractin Numa estaran utilitzant la nova tecnologia de la computació en el núvol, però tindran la seguretat de disposar d’una aplicació basada en una filosofia de treball sòlida i producte de tots aquests anys.

Veure totes les funcionalitats de Numa