Qui som?

Rigor, compromís, passió. Aquestes tres paraules ens defineixen.

Rigor en la concepció i desenvolupament dels nostres productes, dissenyats a partir d’un profund coneixement del sector durant més de 30 anys i creats tenint en compte els últims avenços tecnològics.

Compromís amb els nostres clients i amb les seves necessitats, flexibilitzant al màxim els productes i serveis per tal d’adaptar-los a les seves demandes.

Passió per la feina ben feta, per superar-nos constantment. Sabem que la teva satisfacció ens fa ser cada cop millors.

La nostra cara visible
Cesáreo Castellanos
Director tècnic

Juntament amb en Claudi va fundar ImesD Electrònica el 1988, convertint-la en una de les empreses pioneres en aquest país en el camp del control horari informatitzat. Llicenciat en enginyeria industrial, es va encarregar inicialment del disseny del software de gestió per a PC i actualment dirigeix i supervisa l’execució de projectes i el servei d’assistència tècnica. La seva paciència i constància inesgotables fan d’ell una peça clau per a la resolució de problemes, cosa que proporciona als nostres clients una garantia de compromís i d’eficiència.

Claudi Martínez
Director comercial

Juntament amb en Cesáreo va fundar ImesD Electrònica el 1988, convertint-la en una de les empreses pioneres en aquest país en el camp del control horari informatitzat. Llicenciat en enginyeria tècnica industrial, es va encarregar del disseny dels equips electrònics fabricats per ImesD, així com de la tasca comercial, activitat a la qual es dedica actualment de manera exclusiva. El seu rigor, constància i obsessió per la feina ben feta fan que la qualitat dels nostres productes i la satisfacció dels nostres clients siguin els pilars fonamentals de la nostra filosofia d’empresa.

Núria Hernández
Administració i finances

Forma part de l’equip d’ImesD des dels seus inicis com a responsable de l’àrea administrativa i financera. El control que exerceix sobre els comptes de l’empresa facilita uns resultats equilibrats i a prova de cicles de bonança o de dura crisi econòmica.

Roger Martínez
Responsable d'Atenció al Client

La vocació de servei és el que millor defineix el nostre responsable d’atenció al client. La seva tasca dins del departament comercial és vital a l’hora d’oferir-vos una atenció personalitzada que us ajudi a trobar la solució que millor s’adeqüi al vostre tipus de negoci. Sensible a les vostres opinions, en Roger és el pont entre vosaltres i els diferents departaments d’ImesD (desenvolupament de productes, servei tècnic i servei postvenda).

Claudi Martínez
Enginyer d' I+D+i

Es va incorporar a ImesD el 2003. La passió per l’electrònica i la programació l’han acompanyat des de ben jove. És llicenciat en enginyeria tècnica superior de telecomunicacions però sempre insisteix en que el seu sector reclama un aprenentatge constant. És l’artífex de la nova gamma d’equips i programes d’ImesD i, per la seva perseverància, perfeccionisme i compromís amb la seva feina, els clients poden tenir la garantia de comptar amb el propi creador del producte per solucionar qualsevol problema.

Joan Figueras
Servei tècnic

A ImesD des de 2000. Tècnic en electrònica, és una de les cares visibles en els processos presencials de servei tècnic, posada en marxa i cursos formatius. La seva habilitat per captar el que cada empresa necessita li permet adaptar la seva tasca en cada cas particular. El resultat és una feina refinada que saben apreciar les empreses a les que en Joan dedica la seva àmplia experiència.

Albert Ruiz
Director de producció

A ImesD des de 2007. Enginyer tècnic de telecomunicacions. Sota la seva responsabilitat recau la direcció de fabricació, qualitat i assistència tècnica. El rigor que aplica en la seva feina és clau per a que els productes i el servei oferts per ImesD arribi al client en les millors condicions i en terminis adaptats a la mesura de les necessitats de cada empresa.

Albert García
Fabricació i reparació

A ImesD des de 2004. És la tranquil·litat personificada. Tècnic en electrònica, l’Albert s’assegura que els processos de muntatge i reparació dels nostres equips es duguin a terme amb les màximes garanties de qualitat i de correcte funcionament, sense que les dificultats ni la càrrega de treball alterin el seu caràcter impertorbable.