Partners

Tant si ets distribuidor de solucions informàtiques com si ets desenvolupador de software, junts podem fer un gran equip.

El millor suport al distribuidor

Si d’alguna cosa podem estar orgullosos és que oferim als nostres distribuidors el millor suport tècnic. Durant més de 30 anys ens hem mantingut fidels a la màxima que l’atenció oferida als nostres clients i distribuidors ha de ser excel·lent. Per fer-ho:

  • Oferim el servei d’assistència tant online com telefònicament (sense números 902), i mai el subcontractem a empreses externes que només retarden les respostes a les consultes.
  • El nostre temps mig de resposta va des del mateix dia en què es fa la consulta fins a 2 o 3 dies en cas que s’hagi de realitzar alguna reparació dels equips de control horari.
  • Som fabricants tant del software com dels nostres equips, per la qual cosa podem adaptar el producte a les necessitats del client.

Integració/connexió amb nòmines i ERP

Si ets desenvolupador d’alguna aplicació de nòmines o d’algun ERP i el teu client necessita utilitzar un sistema de control horari avançat, tenim i/o desenvolupem les eines per connectar la teva solució amb la nostra. Hem realitzat moltes integracions de diversos tipus i amb diferents aplicacions, per la qual cosa segur que podem trobar la manera de fer el mateix amb la teva.

Vols que col·laborem?

contacta amb nosaltres