Per què escollir-nos a nosaltres?

Si estàs buscant el teu nou proveïdor de control horari, et donem quatre simples però sòlides raons per les que ens has d’escollir

Els nostres sistemes funcionen

Sí, sembla una obvietat, però no és el primer cop que ens arriben empreses decebudes escollint primer un altre producte de la competència. Moltes empreses i consultories de software genèric, aprofitant la seva posició al mercat, han incorporat recentment el control horari a la seva cartera de productes en veure el filó de la llei de registre de la jornada laboral. El resultat? Un producte pobre que no compleix les expectatives. Nosaltres portem des de 1988 innovant contínuament en el sector del control horari.

Disposem de solucions d'1 únic pagament

T’has fitxat que la majoria de proveïdors ofereixen solucions de pagament recurrent a base de quotes? Sembla com si tot el món s’hagués oblidat que moltes empreses disposen de servidors propis. És clar que disposem de solucions al núvol, però les nostres solucions de control horari també poden instal·lar-se en el servidor de la teva empresa, amb la qual cosa ets lliure d’escollir si vols o no contractar un servei de manteniment.

Fem números:

  • Opció 1: esculls contractar un sistema de control horari amb l’atractiu preu de 4 €/mes per empleat. Si a la teva empresa sou, per exemple, 20 persones, al cap de 5 anys la solució haurà costat 4800€.

  • Opció 2: esculls comprar un sistema de control horari per 1000€ i amb 6 mesos de suport tècnic gratuït. On és el truc? Doncs en que tenim una experiència de més de 30 anys durant els quals hem après a determinar què és el que realment necessiten els nostres clients.

Responem quan alguna cosa falla

Una altra obvietat, no? Doncs lluny de la realitat. Podem sentir-nos orgullosos de respondre les sol·licituds de suport tècnic en un termini d’1 a 3 dies. El nostre personal d’assistència tècnica no està subcontractat ni tampoc el formen treballadors sense una especialització concreta: no només està format sinó que col·labora activament en el desenvolupament del producte.

La intel·ligència artificial més avançada del mercat

No revelarem els secrets dels nostres algoritmes, però direm que no tots els nostres competidors disposen d’un software que gestioni correctament horaris nocturns o amb flexibilitats en les entrades i les sortides. Inclús algun d’ells requereixen que el personal indiqui si entra o si surt de l’empresa, una cosa que els nostres sistemes determinen automàticament.

Vols més informació sobre les nostres solucions?

contacta amb nosaltres

Els nostres rellotges de fitxar

Econòmics

Terminals econòmiques que identifiquen els empleats mitjançant una targeta RFID o l'empremta dactilar.

Avançats

Terminals amb funcionalitats avançades que identifiquen els empleats mitjançant una targeta RFID o l’empremta dactilar.

Fitxatge per reconeixement facial

Terminals que identifiquen els empleats a partir dels seus trets facials.

Packs econòmics

Pack NumaTime/LE-Remote

La solució més senzilla: en lloc d'utilitzar rellotges de fitxar, els empleats fitxen remotament a través d'un mòbil, tablet o des d'un ordinador.

Pack NumaTime/LE-400FX

Rellotge de fitxar bàsic d'empremtes dactilars i targetes RFID i programa de control horari NumaTime/LE.

Pack NumaTime/LE-60F

Rellotge de fitxar avançat d'empremtes dactilars i programa de control horari NumaTime/LE.

Pack NumaTime/LE-380x

Rellotge de fitxar de reconeixement facial i programa de control horari NumaTime/LE.

Vols més informació sobre les nostres solucions?

contacta amb nosaltres