Fitxar des del mòbil

Per a la majoria de nosaltres el telèfon mòbil s’ha convertit en un accessori imprescindible que, com el rellotge, si ens l’oblidem a casa tenim la sensació que ens falta alguna cosa. L’ús del telèfon mòbil ha anat més enllà de la simple trucada o missatge SMS gràcies a la millora del hardware que els dispositius han experimentat durant l’última dècada i que han fet possible que una infinitat d’aplicacions estiguin disponibles per facilitar-nos el dia a dia.

Tradicionalment el control horari dels empleats s’ha dut a terme sempre mitjançant l’ús de terminals o rellotges de fitxar. Els empleats s’identifiquen en aquests dispositius instal·lats en les empreses per indicar l’hora a la que entren i surten de la feina. No obstant, què passa si volem controlar l’horari de personal itinerant? Comercials, instal·ladors, personal d’assistència tècnica… Tots ells realitzen les seves tasques fora d’un lloc físic de l’empresa. Com podem saber a quina hora han iniciat o finalitzant una tasca fora de l’empresa?

La nostra solució AtlasRemote permet controlar aquest personal. Una senzilla app s’instal·la en el telèfon mòbil del treballador i es connecta a través d’Internet al servidor central de l’empresa on s’hi troba instal·lat el programa de control horari AtlasTime. Quan un empleat fitxi des de l’app, el sistema central emmagatzemarà la data, hora i geolocalització del marcatge, cosa que permetrà posteriorment verificar si l’empleat es trobava en el lloc pertinent. Les coordenades de la localització s’obtenen mitjançant els serveis de geolocalització disponibles en el telèfon mòbil (GPS, xarxes, etc…), mentre que la data i l’hora del marcatge es prenen del servidor d’AtlasTime, no del propi telèfon mòbil, evitant així que l’empleat pugui manipular-les canviant l’hora del dispositiu.

atlasremote-fichar-con-incidencia2

D’altra banda, des del programa AtlasTime es poden veure els marcatges realitzats així com visualitzar sobre Google Maps el punt aproximat en què es trobava l’empleat a l’hora de fitxar, tal i com mostra l’exemple següent.

Vull veure més informació sobre AtlasRemote

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Google+0
Claudi Martínez

Autor: Claudi Martínez

Claudi se incorporó a ImesD en 2003. Empezó realizando proyectos de mejora de las terminales de control horario y accesos, y posteriormente introdujo la tecnología de reconocimiento de huellas dactilares. Actualmente se encarga del diseño y desarrollo de la nueva gama de relojes de fichar y de programas ImesD. Puedes seguir sus publicaciones en Google+ o Twitter.