Estrenem nou web!

Després d’uns quants mesos de feina, finalment hem publicat el nou web oficial d’ImesD. Hi ha hagut canvis importants respecte el web anterior, entre els quals destaquen una millor estructura, continguts més extensos i complets, i un aspecte renovat, en la línia de les tendències actuals.

Una de les novetats del web és l’espai informatiu sobre les diferents solucions que oferim a ImesD, i que permetran als nostres clients saber què necessiten i com els nostres productes els poden ajudar. Podeu fer-hi un cop d’ull fent clic als enllaços següents:

D’altra banda, estrenem també aquest blog, on hi anirem publicant notícies i altres informacions que resultin d’interès en els nostres àmbits d’activitat, així com trucs i recomanacions a l’hora d’utilitzar els nostres productes.

Amb aquesta remodelació, esperem que el nostre web resulti més útil, còmode i intuïtiu per als usuaris que la visitin.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Google+0
Claudi Martínez

Autor: Claudi Martínez

Claudi se incorporó a ImesD en 2003. Empezó realizando proyectos de mejora de las terminales de control horario y accesos, y posteriormente introdujo la tecnología de reconocimiento de huellas dactilares. Actualmente se encarga del diseño y desarrollo de la nueva gama de relojes de fichar y de programas ImesD. Puedes seguir sus publicaciones en Google+ o Twitter.