Controla la seguretat de la teva empresa des del teu mòbil

Ningú no posa en dubte que avui dia el telèfon mòbil s’ha convertit en una eina d’ús quotidià que ens permet conèixer a l’instant qualsevol informació provinent de canals de notícies i xarxes socials als que estiguem connectats. Una de les tecnologies més antigues d’Internet que utilitzem habitualment és el correu electrònic. La nostra adreça d’email és, de fet, el nostre punt de partida per donar-nos d’alta en qualsevol servei online. L’avantatge principal del correu electrònic és la seva ubiqüitat en els dispositius electrònics que normalment utilitzem per connectar-nos a la Xarxa, siguin ordinadors, tauletes o telèfons mòbils.

Una manera d’explotar el fet que el nostre telèfon mòbil tingui la capacitat de rebre correus de manera ininterrompuda és poder rebre informació instantània sobre determinades situacions que poden comprometre la seguretat del personal de l’empresa. Anteriorment ja vam introduir l’ AtlasLoc, un programa que amb ajuda de diversos dispositius instal·lats a l’empresa és capaç de controlar eficaçment on es troben els empleats en tot moment. No obstant, no vam comentar la potent característica que té AtlasLoc per definir situacions d’emergència que, si es produïssin, ens serien notificades per correu electrònic.

La següent imatge mostra un exemple senzill d’una situació d’emergència: que tot el personal hagi sortit de l’empresa. Aquest avís rebut per correu electrònic al mòbil podria ser útil en dos casos completament diferents: el primer, durant una evacuació per incendi; i el segon, quan l’oficina mai no pot quedar sense personal treballant-hi. En ambdós casos el correu electrònic ens indicaria que l’oficina ha estat abandonada i qui ha estat l’últim en sortir-ne, i en quin moment.

email-mobile

Les situacions d’emergència que pot definir AtlasLoc poden ser molt més complexes i poden configurar-se per a que siguin rebudes per un o més recipients, cosa que permet definir situacions que han de ser gestionades per persones diferents (per exemple, caps de secció).

Si vols conèixer més detalls o si vols fer una consulta de qualsevol tipus sobre l’ AtlasLoccontacta amb nosaltres. T’assessorem sense compromís!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Google+0
Claudi Martínez

Autor: Claudi Martínez

Claudi se incorporó a ImesD en 2003. Empezó realizando proyectos de mejora de las terminales de control horario y accesos, y posteriormente introdujo la tecnología de reconocimiento de huellas dactilares. Actualmente se encarga del diseño y desarrollo de la nueva gama de relojes de fichar y de programas ImesD. Puedes seguir sus publicaciones en Google+ o Twitter.